Støtt Prinsdal Toppåsen skolekorps

Siden 1955 har Prinsdal Toppåsen skolekorps vært dalens stolthet. I over 60 år har vi hver 17. mai kunnet glede oss over flott korpsmusikk. Vil du at det skal fortsette slik? Ønsker du at fremtidens barn også skal kunne lære å spille et instrument og spille i toget på 17. mai? Da trenger vi din hjelp nå. Korpset sliter med anstrengt økonomi og er avhengig av at mange voksne melder seg som støttemedlemmer.

Salg av doruller og tørkepapir frem til 30.september 2021!

Vi selger for tiden doruller og tørkepapir til de som måtte være interessert! Send epost til post@prinsdalskolekorps.no dersom du er interessert i å kjøpe!

Støttemedlemskap

Meld deg som støttemedlem og få til sendt faktura på kr. 500,- en gang i året. Dette er samme beløp som kontingenten musikantene betaler hver måned. Støttemedlemmene blir spesielt invitert til en årlig konsert med korpset og får gratis inngang.

Gi beskjed til kasserer@prinsdalskolekorps.no eller pr post: Prinsdal Toppåsen Skolekorps. Postboks 15, Prinsdal. 1205 OSLO

Det er selvsagt fullt mulig å lage avtale om å betale en fast sum en gang i måneden, kvartalet, eller hvert halvår.

Gi en enkeltgave

Du kan gi en gave direkte inn på korpsets konto: 1645.09.50339 merk innbetaling med “Gave”
Eller du kan brupe Vipps til å sette over en gave. Søk oss opp med navn: Prinsdal Toppåsen Skolekorps eller nummer #12769

Grasrotandelen

Grasrotandelen går ikke ut over din innsats eller eventuell premie. Velg Prinsdal Toppåsen Skolekorps som mottaker av din grasrotandel neste gang du tipper.

Kjøp og selg lopper på nettloppemarkedet vårt!

Prinsdal Toppåsen har et eget nettloppemarked på Facebook hvor du kan kjøpe lopper og legge ut loppene dine og selge dem til inntekt for korpset. Link til Facebooksiden.
Bruk vippsnummer #12772 for å betale for loppene som ligger der.

Tusen takk for at du er med og støtter korpset vårt!